kläder.

nu kmr mina kläder som jag köpt, men mina schtek solglasögon får kma nån annan gång, det gör mina blommiga tights också :p
<-- mönstrig kjol från H&M
<-- blommig kjol från H&M
<-- ljusrosa kort spets tröja från H&M
<-- gul kofta från GinaTricot
<-- blommig väska från H&M
nå, sen kmr det mera bilder nu när jag har ny kamera^^

hallo

hemma nu efter att ha varit med småkusiner o ätit god middag och sett på mumin ;D men nu just sova o längtar tills imorgon när jag ska köpa en system kamera! bara den finns inne i butiken. men jag ork inte skriva så mycket ikv.
hejdoo

i finland.

mjoo hej! nu sitter jag här hos morbror o kusin i finland c: har haft en trevlig dag i stan o shoppade! det här fick jag ihop handlat:
- blommig väska
- ljus rosa kort spets tröja
- underkläder
- blommiga tights
- gul kofta
- en mönstrig kjol
- en blommig kjol
- mina älskade schteek solglasögon :DDDDDD
är jätte nöjd , och jo jag vet , det är sommar kläder, men vadådå?
har också ätit en god middag och nu är det full fart av småkusiner som springer om kring och kusin Linnéa sover c:
nu blir det väl att chilla på datorn o sen ja.. jag  vet int <:  bilder kommer sen på mina kläder!
hare gött! :)

---> finland!

hej, nu sitter jag på båten påväg till finland för att hälsa på lite släkt c: internetet e otroligt trögt >< men annars e det nog bra förutom att det är skit tråkigt D: men nu gick iaf didde för att köpa prinsses tårta till mej och han själv :D tack didde! men jag måste ju såklart betala den sen när jag får pengar -.- men jaja, jag slapp iaf själv att gå och hämta :D sen vet jag ine om han ljuger ed priset , att han höjde det lite extra bara för att jag inte orkar gå och kolla hur mycket den kosta x)
men nu ska jag äta och chilla, hejdå! :D

tjoho!

Hejsan!  nu sitter jag på mammas data i köket o chillar efter en skön bastu (:  alltid skönt med bastu när man varit ute nästan hela dagen med hästarna och Jenny! (: ridturen med jenny var ju ganska bra .. förutom lite protester om att villa gå hem av Freyr.. heh , buse... ^^
men jaa. imorn blire att fara till Gola och Liam o fixa där i stallet och kankse rida me jenny ( om jag hinner före ridningen ) . sen rida Öska på kvällen på ridlektion <3 herregud. trodde jag skulle få ett lugnt sportlov men icke <:
och sen på onsdag bäre av till Finland o är där till söndagen .
puss!

tjena

jo hej .
nu sitter man och lysnnar på musik på spotify och facebookar ;)  måsta stiga upp halv 8 i morse -.-  men men. nu är jag inte trött längre . senare idag ska jag väl gå ut och möta carro när hon går ( o: ) hit , o det e väl tänkt att jag ska möta henne då ;) sen ska vi väl gå till knallen o sen vet jag väl inte. men vill va med henne hela dan! :D
men nu ska jag bara chilla o titta på tv :)
hejdå! (:
en bild som togs för ett tag sen i vinter :P   jag har skit längt hår på bilden tycker jag o: och nu har jag ju röd brunt hår ;)

joo, heej jo.

HAH, det är nästans skrattretande hur jag försöker va inne oftare men det funkar aldrig -.-
idag var det alla ♥ dag då. var väl inte så speciell . men ja.
har sen varit till Gola o Liam o ridit och fixat i stallet :) sen ut med Jenny och rida , kulkul! med vara "piff och puff" :D
sen hem o gjort ingenting.
o längtar som faan tills imorgon, då det är ridlektion o jag ska ha Öska! ska rida henne på lektioner tror jag♥! kuligt värre!
Hejråå

lol

Här kommer en över redigerad bild ..........

Bilder :P

måste säga att jag har skills med att titta i kros x)
;D;D
väldigt vackert redigerat *host* *host* xD

Längesen.

yssnar lite på musik och chattar (: har inte hänt så mycket idag heller, varit på skolan ikv igen (;
Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu så ser jag klart.   Längesen - petter & veronica maggio.
hej.

någge inlägg

tjaaa, kom just hem efter att varit på skolan och vid knallen (:  sliirade lite på skolan ..
frida va här också. asså gud.. min rygg är cp. det tar ont i svanskotan när jag springer och i ryggen när jag rör lite på mej.. men det har blivit bättre! men får väl ta det lite lugnt imorgon på idrotten.. och sen på kvällen ridlektion ♥ det var så länge sen! D: men nu börjar det igen!
har inte alls mycket att skriva ikv :/ har inte hänt så speciellt mycket idag faktiskt .. menmen..
hejdå.

tjaa

hemma nu efter att varit o ridit Gola och Grållan <: det va kul att rida Grållan och nu ska frida och jag börja rida henne (: ridturen var kul och Grållan var jätte kul o Gola var också jätte duktig! det gick bra att rida ända tills jag skulle rida Gola o jag föll av i ett hopp/bock/bakut språng xD  men fallet var inte lika kul.. jag landade på svans kotan och fick otroligt ont i ryggen )))): har fortfarande ont i den o de tar ont när jag rör på mej :/ menmen.. jag hoppas på att det är en muskelsträckning så att det inte är någge värre så det går över snabbt så att jag kan rida imorgon och på tisdag .. imorgon får jag väl se om jag rider , för om jag har ont vill jag vila den tills på tisdag då ridlektionerna börjar! men får se lite hur det blir..
sen när jag kom hem åt jag lite o såg på TV. sen så baka fanny och jag fem minuterskola! mums! :DD  o nu sitter man bara vid fannys data (har inte orkat sätta på min).  blir väl att chilla hemma ikv sen ..
men ajja, hejråå!

natt inlägg

nu sitter jag i mitt rum o har bara SÅ tråkigt -.- på fb händer det inget heller.. fanny sover o zandra är i fannys rum på datorn.  jag chattar bara med frida som e det ända natt underhållande ..
menmen.. ska väl just sova eftersom att jag ska upp imorgon för man ska o rida vid tolv . att man orkar stiga upp egentligen e helt otroligt!  menmen..
ikv ha det annars varit kul med många kuliga personer att chatta med o lite galet o kul :)  det ligger ostbollar utspritt över mitt golv av någon orsak -.-
men nu hejdåå!

tja!

okej, nu har man kommit hem från knallen. var där med Manda och Carro :)

carro och jag steg upp vid nio tiden, helt otroligt att stiga upp så tidigt på en lördagsmorgon för mej o: men det va okej eftersom vi inte va uppe så himmla länge heller :) xanthe hade stört mej under natten med sina drömmar och hennes flyttningar närmare mej x) men hon e så söt så det gör inget :P

TACK CARRO FÖR HJÄLPEN MED BLOGGEN!!!  ÄR JÄTTE NÖJD! :D

på kvällen var vi också med US och såg på en film som va ganska seg faktiskt, helt okej annars .

nu ska jag väl titta på tv och va på FB ^^


hejjs!   

me Carro :'D

nu e man hemma hos carro o här kommer en vacker videoblogg på oss :DDD

marocko 25 mars.

okej, nu e de bestämt och bokat, jag ska med till marocko. den 25 mars far vi. o ja.. vi ska till ett hotell som jag var till för 5 år sedan.. dåliga minnen därifrån xD men det ska väl bli okej då. men jaa.. det är 100 meter till ett center och 500 meter till strand. men har även tänkt träna lite . så kommer man hem brun, tränad o fräsch :DD   det ska väl bli en del jogging hade jag tänkt .. om jag orkar.. missar säkert mycket i skolan mej ajja.  fint är väl hotellet , det heter Anezi i Agadir .
Anezi hotell!

vill ha/kunna..

okej, nu kommer lite saker som jag vill ha elr som jag skulle vilja kunna.

1. åka skateboard
2. åka snowboard
3. beställa byxor
4. nya yllesockor
5. godis
6. rita snyggt
7. färga om håret
finns säkert mer men ja.
ÅHHHHH.  nu måste jag bestämma mej om jag ska me till Marocko -.- o jag har värsta beslutsångest varje gång jag ska välja mellan nånting. ex. när jag skulle välja profil till GHS, när jag skulle välja mellan innebandy och pyssel på innebandy/pysseldan, när jag skulle välja tre bok grejer till den där kvällen i ghs osv osv... men jaa.. har till kl. 9 ikv att bestämma mej .. de här e orsakerna till vrf/ vrf int jag vill fara:
varför:
1. varmt
2. sol
3. shopping (kanske inte bästa stället men iaf)
4. chill
varför inte:
1. tråkigt
2. inga kompisar
3. missar mycket i skolan o orkar inte ta igen det, är redan så seg.
4. har inget att göra förutom simma o sola
5. jag delar rum med didde, o han står jag inte ut med -.-

RSS 2.0